Inspiratie

Blikopener sessie – Ervaringen

Heerlijk met de handen in het zand, vegen, schuiven en woelen. En dan in alle rust tussen de miniaturen bekijken tot ik iets tegenkom wat mijn aandacht trekt. Grappig hoe ik eerst geen idee had waar te beginnen en hoe het daarna eigenlijk als vanzelf ging.

De Blikopener heeft dingen aan de oppervlakte gebracht waar ik weer mee verder kan. Ik voel me rustiger en ben veel meer bezig met wat ik graag wil met mijn leven, waar ik energie van krijg en waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

– Anja

Toen Ruth mij voor het eerst vertelde over de zandbak-methode moest ik denken aan een echte ‘kinder’ zandbak en kon mij er eigenlijk geen voorstelling van maken. Maar wat bleek, de zandbak is een hele mooie houten bak voor op tafel met fijn zand en in rustgevend blauw.

Voordat ik een sessie ging doen had ik wel een mijn doel voor ogen, maar het was nog heel abstract. Ik weet waar ik over 5 jaar wil staan, maar de weg ernaar toe was niet inzichtelijk. Heel mooi om te zien hoe belangrijk mijn gezin voor mij is en hoe ‘onbereikbaar’ ik voor potentiele klanten ben. Ondanks dat ik zelf vooraf daarover hele andere ideeën had, bracht het mij toch dit inzicht.

Vervolgens heb ik mijn toekomst bak opgesteld. Heel bijzonder hoe de mensen in de zandbak verschoven en hoeveel erbij in kwam liggen. Ook super om te ervaren wat bepaalde dingen met je doen. Er waren zaken die mij raakte, andere dingen maakte mij super blij en dankbaar. Het is super fijn dat je weet en het vertrouwen kunt hebben, dat je ideale wereld mogelijk is en door de verschuivingen in de bak weet je ook welke stappen er genomen dienen te worden.

Heel verhelderend dus en daarom raad ik iedereen aan om deze mooie sessie aan te gaan. De sessie geeft je veel inzichten.

~ Judith

Hierbij een korte bevinding van de Blikopener sessie. In mijn beleving kun je het ook een eye opener sessie noemen :-)Mooie opbouw en veel vrijheid in het maken van je eigen keuzes. Even echt uit het hoofd en spelenderwijs erachter komen welke doelen je nog wil behalen.
~ Ischa
.

Ruth is een heel fijne vrouw om mee aan de bak te gaan. Niet vanuit je hoofd, wel vanuit je intuïtie ontstaat er meer helderheid in de bak. Humor, down-to-earth en diepgang kenmerken Ruth. Je gaat onherroepelijk naar huis met minstens één nieuw inzicht.

~ Helga