Over mij

Ruth Wilgenhof

Ik ben Ruth Wilgenhof van Under The Appletree, Healthy & Happy Living. Mijn passie is jou te inspireren. Mensen plezier laten beleven aan bewegen EN bijdragen aan een goede gezondheid.

In de 15 jaar dat ik fitness ondernemer was van Fitness Factory Laren heb ik veel mensen mogen inspireren en coachen. Door mijn brede interesse heb ik diverse opleidingen gevolgd, onder andere op het gebied van coaching, klank, voeding en yoga. Yoga en in het bijzonder yin yoga heeft mij beter leren luisteren naar mijn lichaam. Het geeft mij rust en ruimte in mijn lijf en in mijn hoofd.

Ik hou erg van reizen, dwalen en ontdekken en tijdens een reis naar Bali is mijn liefde voor klank sessies ontstaan.

In de zomer van 2018 is Under The Appletree geboren onder een appelboom, hoe symbolisch! De appelboom heeft een mooie symboliek, het is de boom van de liefde. Daarnaast staat deze boom symbool voor vertrouwen en dankbaarheid. Bovendien sta ik, net als de boom, graag met mijn blote voeten in de aarde. De vele takken die de boom heeft symboliseren de vele disciplines die ik met mijn bedrijf bestrijk. En ik ben dol op appels en koffie met appeltaart.

Ik kan jou een uitgekiende combinatie van bewegen, plezier en ontspanning bieden, die er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat jij meer harmonie en balans ervaart. Klik hier als je interesse hebt in één van de workshops of lessen. Wil je een afspraak maken of nadere informatie dan kun je me hier bereiken.