My Story

Ruth Wilgenhof

Ik ben Ruth van Under The Appletree, Healthy & Happy Living. Mijn passie is jou te inspireren. Bewust ontspannen, plezier beleven EN bijdragen aan een goede gezondheid.

In de 15 jaar dat ik fitness ondernemer was van Fitness Factory Laren/Gorssel heb ik veel mensen mogen inspireren en coachen. Door mijn brede interesse heb ik diverse opleidingen gevolgd, onder andere op het gebied van mental coaching, yoga, voeding en klank. Yoga en in het bijzonder yin yoga heeft mij beter leren luisteren naar mijn lichaam. Het geeft mij rust en ruimte in mijn lijf en in mijn hoofd.

Ik hou erg van reizen, dwalen in de natuur en tijdens een reis naar Bali is mijn liefde voor soundhealing ontstaan.

In de zomer van 2018 is Under The Appletree geboren onder een appelboom, hoe symbolisch! De appelboom heeft een mooie symboliek, het is de boom van de liefde. Daarnaast staat deze boom symbool voor vertrouwen en dankbaarheid. Bovendien sta ik, net als de boom, graag met mijn blote voeten in de aarde. En ik ben dol op appels en koffie met appeltaart.

Ik heb een grote passie voor ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, balans aanbrengen en het motiveren en inspireren van ambitieuze vrouwen. Dit doe ik middels een coaching traject, blikopener sessies en de walk&talk sessies.Lees hier waarom het ondernemen er bij mij is ingebakken.