My Story

Ruth Wilgenhof

Ik ben Ruth van Under The Appletree, Healthy & Happy Living. Mijn passie is jou te inspireren, motiveren en activeren, naar bewust ontspannen, plezier beleven EN bijdragen aan een goede gezondheid.

In de 20 jaar dat ik ondernemer ben heb ik velen mogen inspireren en coachen. Als fitness ondernemer, trainer en coach. Door mijn brede interesse heb ik diverse opleidingen gevolgd, onder andere op het gebied van mental coaching, yoga en klank.Ik hou erg van reizen, spelen, dwalen in de natuur en tijdens een reis door Bali is mijn liefde voor soundhealing ontstaan.

In de zomer van 2018 is Under The Appletree geboren onder een appelboom, hoe symbolisch! De appelboom heeft een mooie symboliek, het is de boom van de liefde. Daarnaast staat deze boom symbool voor vertrouwen en dankbaarheid. Bovendien sta ik, net als de boom, graag met mijn blote voeten in de aarde. En ben ik dol op koffie met appeltaart 😉

Ik richt mij met Under the Appletree op jou; de ambitieuze, druk bezette vrouw. Middels coaching, Blikopener zandbak sessies en soundhealing help jou weer in contact te komen met jouw ware natuur, voor meer rust, balans en joy in je leven. Opbloeien van energiek doen naar energiek zijn!

Lets BLOOM together!

Lees hier waarom het ondernemen er bij mij is ingebakken.