BLIKOPENER SANDPLAY SESSIE

 

In de Blikopener Sandplay sessie werken we met behulp van een tafel-zandbak en honderden miniaturen waarbij vraagstukken helder in beeld worden gebracht. 

Een Blikopener Sandplay sessie verruimt je blik, je ziet meer. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt.

De antwoorden zitten in jezelf. Soms heb je iets of iemand nodig om dit te zien. Je mogelijkheden, kansen en uitdagingen komen duidelijk in beeld. Spelenderwijs vanuit intuïtie. Doordat het wordt weggezet in de bak, verzand je niet in je gedachten maar wordt het zichtbaar.

Uit je hoofd in de bak!

Wil je meer balans in werk en privé? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je veel ideeën maak kun je moeilijk keuzes maken? Jouw vraagstuk in de bak!

Tijdens de sessie gaan we je huidige situatie of een specifiek vraagstuk in beeld brengen én kijken welke stappen jij kunt nemen naar jouw nieuwe toekomst.

Wil je op een luchtige en speelse manier inzicht krijgen in je mogelijkheden, valkuilen en je kansen? Boek dan een Blikopener Sandplay coaching sessie.

 

‘De Blikopener sessie heeft dingen aan de oppervlakte gebracht waar ik mee verder kan. Ik voel mij rustiger en ben veel meer bezig met wat ik graag wil in mijn leven, waar ik energie van krijg en mijn hart sneller van gaat kloppen’ ~Anja

 

‘Heel verhelderend dus daarom raad ik iedereen aan om deze mooie sessie aan te gaan. De Blikopener sessie geeft veel inzichten’ ~Judith

 

‘Ruth is een heel fijne vrouw om mee aan de [zand]bak te gaan. Niet vanuit het hoofd, wel vanuit intuïtie ontstaat er meer helderheid in de bak. Humor, down-to-earth en diepgang kenmerken Ruth. Je gaat onherroepelijk naar huis met minstens één nieuw inzicht’ ~Helga

 

Deze 1-op-1 sessie duur 2 tot 2,5 uur.

Blikopener Workshop 147 euro  Inclusief koffie/thee versnaperingen.

Locatie: Laren Gelderland

Ga naar de webshop

Je hoeft je niet ongelukkig te voelen om te werken aan je geluk!