Aanbod

BLIKOPENER TRAJECT

 

 

In het Blikopener Traject werken we met behulp van een tafel-zandbak en honderden miniaturen waarbij vraagstukken helder in beeld worden gebracht. De blikopener verruimt je blik, je ziet meer. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt.
De vraagstukken kunnen heel verschillend zijn. Je verlangt naar orde in de chaos tot je hebt zoveel ideeën maar kunt geen keuze maken tot aan inzicht krijgen in je eigen vraagstuk.

De antwoorden zitten in jezelf. Soms heb je iets of iemand nodig om dit te zien. Je mogelijkheden, kansen en uitdagingen komen duidelijk in beeld. Doordat het wordt weggezet in de bak, verzand je niet in je gedachtes maar wordt het zichtbaar. Uit je hoofd in de bak!

Het Blikopener traject bestaat uit drie sessies, verdeeld over drie maanden. De Blikopener, De Blikverruimer en Blik op de Toekomst.

• De Blikopener [eerste] sessie is 2 tot 2,5 uur.
• De Blikverruimer [tweede] en Blik op de Toekomst [derde] sessies 1,5 uur
• 1-op-1 coaching sessies op kantoor in Laren Gelderland.

Wil je op een luchtige en speelse manier inzicht krijgen in je mogelijkheden, valkuilen en je kansen?

Boek dan hier je Blikopener Traject € 287,-  Ga naar de webshop

KLANK-LIG-CONCERT IN KERK HARFSEN

 

Een klank-lig-concert in de kerk, dat kan in Harfsen! Bij een klank-lig-concert laat je je meevoeren op de dromerige klanken van klankschalen afgewisseld met o.a. een oceandrum, gong, rainstick en koshi. De klanken helpen je om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

Bij het klank-lig-concert, waar je trouwens ook mag zitten,  ervaar je niet alleen de klanken, maar juist ook de ‘kracht’ van de stilte.

Op je eigen meegebrachte mat en hoofdkussen neem je plaats in deze bijzondere locatie.  Je hoofd wordt stil, je lichaam ontspannen en het geest krijgt ruimte. Een pracht cadeau aan jezelf!

Door de goede akoestiek van de Harfsense Protestantse kerk zullen de klanken weer hemels aanvoelen.

Datum: Zaterdag 29 oktober
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Protestantse kerk Harfsen
€ 20,00

Ga naar de webshop

 

 

 

 

 

VROUWELIJKE ONDERNEMERS

 

Altijd maar druk, druk, druk. Een onderneming draaien; je partner en gezin happy houden; sociale contacten onderhouden; de dagen en weken glijden voorbij zonder dat er tijd voor jezelf overblijft.

Het trainingsprogramma, Van Altijd Druk Naar Ontspannen Ondernemen is voor de, altijd te drukke vrouwelijke ondernemer!

Ben jij de ondernemer die worstelt met de balans tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning?

En wil je nu echt stappen zetten om plezieriger  en energieker te ondernemen?

Contact mij dan hier, voor een persoonlijk gesprek en ik vertel je alles over het 1-op-1 programma wat binnenkort van start gaat. Tot snel.

 

 

 

HUISKAMER KLANKCONCERT

 

Een huiskamer klankconcert is een klanksessie bij je thuis, met de mensen die je kent. Gewoon in de woonkamer met vriendinnen of familie. Of bij droog weer en zomerse temperaturen heerlijk in de tuin.

De warme klanken begeleiden hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Jullie hoeven even helemaal niets, alleen maar lekker liggen op een matje onder een dekentje. Door de trillingen en geluiden van de diverse instrumenten komen lichaam en geest in een diepe ontspanning.

De huiskamerconcerten worden regelmatig tijdens bijzondere activiteiten gegeven. Denk aan een verjaardag, een zussen-dag of pensionering.

Wil jij een huiskamer klankconcert? Bel/app of mail voor een afspraak.

Contact mij hier

 

NOG MEER ONDER DE APPELBOOM

 

Een feestje, teambuilding of vriendendag je doet het met Under the Appletree. Een Klankconcert als afsluiting van een lange, intensieve businessdag. Een Yin Yoga sessie tijdens een relaxdag met vriendinnen. Of wat te denken van een vrolijke Lach Yoga sessie op het programma van de familiedag.

Neem contact op voor een programma op maat met één van de Under the Appletree activiteiten of een combinatie van meerdere.
Ik denk graag met je mee.

Bel, mail of app mij hier