Werk met mij

KLANK-LIG-CONCRT 18 MAART

 

Een klank-lig-concert in de kerk, dat kan in Harfsen! Bij een klank-lig-concert laat je je meevoeren op de dromerige klanken van klankschalen afgewisseld met o.a. een oceandrum, gong, rainstick en koshi. De klanken helpen je om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

Bij het klank-lig-concert, waar je trouwens ook mag zitten,  ervaar je niet alleen de klanken, maar juist ook de ‘kracht’ van de stilte tussendoor.

Op je eigen meegebrachte mat en hoofdkussen neem je plaats in deze bijzondere locatie.  Je hoofd wordt stil, je lichaam ontspannen en het geest krijgt ruimte. Een pracht cadeau aan jezelf!

Door de goede akoestiek van de Harfsense Protestantse kerk zullen de klanken weer hemels aanvoelen.

Datum: 18 maart 2023
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Protestantse kerk Harfsen

Ja, ik ben er bij 18 maart

 

BLIKOPENER SESSIE

 

In de Blikopener Workshop werken we met behulp van een tafel-zandbak en honderden miniaturen waarbij vraagstukken helder in beeld worden gebracht.

De blikopener verruimt je blik, je ziet meer. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt.

De antwoorden zitten in jezelf. Soms heb je iets of iemand nodig om dit te zien. Je mogelijkheden, kansen en uitdagingen komen duidelijk in beeld. Doordat het wordt weggezet in de bak, verzand je niet in je gedachten maar wordt het zichtbaar.

Uit je hoofd in de bak!

Wil je op een luchtige en speelse manier inzicht krijgen in je mogelijkheden, valkuilen en je kansen? Boek dan een Blikopener Sessie.

Blikopener Workshop 147 euro  Inclusief koffie/thee versnaperingen.

BLIKOPENER TRAJECT 1-OP-1

 

In het Blikopener Traject werken we drie maanden 1-op-1 met jouw vraagstuk. Met de tafel-zandbak en vele miniaturen kijken wat er in beeld komt. Vervolgens kijken we samen naar de stappen die gezet kunnen worden.

Zowel bewust als onbewust werken deze beelden door. De eventuele valkuilen/uitdagingen die je wilt overwinnen en de mogelijkheden en kansen komen duidelijk in beeld. Je creëert meer grip, focus, inzicht en overzicht. Naast de tafel-zandbak en miniaturen worden o.a. ook vloerankers en andere tools gebruikt om te werken aan jouw persoonlijke vraagstelling. Het is een methode waarbij je ruimte hebt om stil te staan bij jezelf. 

Het Blikopener traject bestaat uit drie sessies, verdeeld over drie maanden.

• Een Blikopener sessie
• Een Blikverruimer sessie

• Een Blik op de Toekomst sessie

Opdrachten afgestemd op de sessies
Ruimte om vragen te stellen via mail of Voxer.

Locatie: Laren Gelderland

Blikopener drie maanden Traject € 317,-

Ga naar de webshop

 

BLOOMING

Van energiek doen naar energiek zijn

Je bent een bezige bij en dat vind je heerlijk. Je bent een ambitieuze vrouw die altijd maar ‘aan’ staan, zich verantwoordelijk voelt voor haar werk, maar ook naar haar gezin, haar partner en andere sociale contacten. De vrouw die niet snel zeurt en denkt dit allemaal maar te kunnen.

Maar als je heel eerlijk bent, verlang je ook naar rust. Het lijkt wel of het bij jou altijd alles of niets is. Je staat vaak ‘vol’ aan, helpt als eerste als er in de familie of buurt om hulp wordt gevraagd, voelt je verantwoordelijk in je werk en vindt daarnaast ook nog dat je een gezellige moeder en leuke partner hebt te zijn. Je moppert wel eens dat het altijd dezelfden zijn die komen helpen op de school of in de buurt maar tegelijkertijd sta jij met plezier en liefde klaar voor een ander.
Alleen, regelmatig is het echt teveel allemaal. Dan loopt het vast. Dan weet je wel voor jezelf te kiezen; ga je een dag wandelen, een weekendje weg [maar gaat de werk lectuur mee] of slaat een familiefeestje over [maar nooit zonder schuldgevoel].

Dit zes maanden 1-op-1 traject voor de druk bezette ambitieuze vrouw is een programma op maat.

 

Contact mij dan hier, voor een persoonlijk gesprek en ik vertel je alles over het traject. Tot snel.

 

 

 

HUISKAMER KLANKCONCERT

 

Een huiskamer klankconcert is een klanksessie bij je thuis, met de mensen die je kent. Gewoon in de woonkamer met vriendinnen of familie. Of bij droog weer en zomerse temperaturen heerlijk in de tuin.

De warme klanken begeleiden hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Jullie hoeven even helemaal niets, alleen maar lekker liggen op een matje onder een dekentje. Door de trillingen en geluiden van de diverse instrumenten komen lichaam en geest in een diepe ontspanning.

De huiskamerconcerten worden regelmatig tijdens bijzondere activiteiten gegeven. Denk aan een verjaardag, een zussen-dag of pensionering.

Wil jij een huiskamer klankconcert? Bel/app of mail voor een afspraak.

Contact mij hier

 

NOG MEER ONDER DE APPELBOOM

 

Een feestje, teambuilding of vriendendag je doet het met Under the Appletree. Een Klankconcert als afsluiting van een lange, intensieve businessdag. Een Yin Yoga sessie tijdens een relaxdag met vriendinnen. Of wat te denken van een vrolijke Lach Yoga sessie op het programma van de familiedag.

Neem contact op voor een programma op maat met één van de Under the Appletree activiteiten of een combinatie van meerdere.
Ik denk graag met je mee.

Bel, mail of app mij hier