Aanbod

BLIKOPENER SESSIE

 

 

De blikopener sessie is een mooie techniek om je huidige situatie of een vraagstuk in beeld te brengen. Door het opstellen van jouw vraagstuk met poppetjes, miniaturen en dieren in een tafel-zandbak krijg je inzicht in de situatie. De blikopener verruimt je blik, je ziet meer. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt. Dan maken we een tweede opstelling met de miniaturen in de zandbak.

Door het beeld in woorden te vatten, kom je als vanzelf tot nieuwe inzichten, een mogelijk doel of een toekomst beeld.

De blikopener creëert inzicht, focus en helderheid. Op een ontspannen en speelse manier werken aan mooie inzichten.

• De duur van de blikopener sessie is 2 tot 2,5 uur

• 1-op-1 coaching sessie

• De sessie vindt plaats op jouw eigen adres. Of in overleg op een andere plek.

 

Wil je op een luchtige en speelse manier inzicht krijgen in je mogelijkheden, valkuilen en je kansen?

Boek dan hier je sessie

€ 148,-

Ga naar de webshop

 

HUISKAMER KLANKCONCERT

 

Een huiskamer klankconcert is een klanksessie bij je thuis, met de mensen die je kent. Gewoon in de woonkamer met vriendinnen of familie. Of bij droog weer en zomerse temperaturen heerlijk in de tuin.

De warme klanken begeleiden hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Jullie hoeven even helemaal niets, alleen maar lekker liggen op een matje onder een dekentje. Door de trillingen en geluiden van de diverse instrumenten komen lichaam en geest in een diepe ontspanning.

De huiskamerconcerten worden regelmatig tijdens bijzondere activiteiten gegeven. Denk aan een verjaardag, een zussen-dag of pensionering.

Wil jij een huiskamer klankconcert? Bel/app of mail voor een afspraak. Wil je een programma op maat, met bijvoorbeeld yin yoga, neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken hoe mijn aanbod passend is voor hetgeen jij wilt organiseren.

Contact mij hier

 

ONE DAY RETREAT

 

 

Rust • Ruimte • Groei

Het One Day Retreat is voor iedereen die behoefte heeft aan rust en ruimte.
In een tijd waar we allemaal druk lijken te zijn, rennen en vliegen we onszelf [bijna] voorbij.

Dit kan ook anders. Even niet doorrennen maar stil staan. Niet bezig met straks of morgen maar nu. Heerlijk ontspannen, genieten en weer tot jezelf komen. Juist nu in de herfst is het een mooie moment om je vruchten te plukken en los te laten wat je niet meer nodig hebt.

We verblijven op een prachtige plek in de Achterhoek.

Wat kun je deze editie verwachten:

-Meditatie

-Yin Yoga

-Creatieve activiteit

-Klankschaal concert

10:00-17:00 uur

‘In de tuin van Dorth’ – gemeente Lochem

 

 

ONLINE PROGRAMMA VOOR VROUWELIIJKE ONDERNEMERS

 

Altijd maar druk, druk, druk. Een onderneming draaien; je partner en gezin happy houden; sociale contacten onderhouden; de dagen en weken glijden voorbij zonder dat er tijd voor jezelf overblijft.

Het online trainingsprogramma, Van Altijd Druk Naar Ontspannen Ondernemen is voor de, altijd te drukke vrouwelijke ondernemer!

Ben jij de ondernemer die worstelt met de balans tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning?  En wil je nu echt stappen zetten om plezieriger  en energieker te ondernemen? Lees dan hier verder.