Aanbod

BLIKOPENER SESSIE

 

 

De blikopener sessie is een mooie techniek om je huidige situatie of een vraagstuk in beeld te brengen. Door het opstellen van jouw vraagstuk met poppetjes, miniaturen en dieren in een tafel-zandbak krijg je inzicht in de situatie. De blikopener verruimt je blik, je ziet meer. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt. Dan maken we een tweede opstelling met de miniaturen in de zandbak.

Door het beeld in woorden te vatten, kom je als vanzelf tot nieuwe inzichten, een mogelijk doel of een toekomst beeld.

De blikopener creëert inzicht, focus en helderheid. Op een ontspannen en speelse manier werken aan mooie inzichten.

• De duur van de blikopener sessie is 2 tot 2,5 uur

• 1-op-1 coaching sessie

• De sessie vindt plaats op jouw eigen adres. Of in overleg op een andere plek.

 

Wil je op een luchtige en speelse manier inzicht krijgen in je mogelijkheden, valkuilen en je kansen?

Boek dan hier je sessie

€ 148,-

Ga naar de webshop

 

ONE DAY RETREAT HERFST

 

Rust • Ruimte • Groei

Het One Day Retreat is voor iedereen die behoefte heeft aan rust en ruimte.
In een tijd waar we allemaal druk lijken te zijn, rennen en vliegen we onszelf [bijna] voorbij.

Dit kan ook anders. Even niet doorrennen maar stil staan. Niet bezig met straks of morgen maar nu. Heerlijk ontspannen, genieten en weer tot jezelf komen. Juist nu in de herfst is het een mooie moment om je vruchten te plukken en los te laten wat je niet meer nodig hebt.

We verblijven op een prachtige plek in de Achterhoek.

Wat kun je deze herfst editie verwachten:

-Meditatie

-Yin Yoga

-Creatieve activiteit

-Klankschaal concert

Vrijdag 8 oktober – 10:00-17:00 uur

‘In de tuin van Dorth’ – gemeente Lochem

€ 127,00

Inclusief lunch, koffie/thee en snacks.

Ga naar de webshop

KLANKCONCERT IN KERK HARFSEN

 

Ga je meer op reis? Op een reis van klank naar stilte. Laat je meevoeren langs de krachtige drum geluiden, de dromerige klankschalen en het betoverende geluid van de koshi. Ervaar niet alleen de klanken maar ook de kracht van de stilte.

Aan de vooravond van de Dag van de Stilte houden we weer een klank-lig-concert in de kerk in Harfsen. Iedere keer weer bijzonder, alle stoelen eruit en de matjes er in. Door de akoestiek van de Harfsense Protestantse kerk zullen de klanken hemels aanvoelen. Beleef het klank-lig-concert, in deze bijzondere sfeer.

Ik ben heel blij dat Nico van Kan een mooie bijdrage zal leveren aan het klank-lig-concert. Nico is eigenaar van Afrikan in Harfsen en is bevlogen djembé speler.

Zaterdag 30 oktober  20:00 – 21:30

Deelname: 20,-

Waar: Protestantse kerk Harfsen

Ga naar de webshop

 

 

HUISKAMER KLANKCONCERT

 

Een huiskamer klankconcert is een klanksessie bij je thuis, met de mensen die je kent. Gewoon in de woonkamer met vriendinnen of familie. Of bij droog weer en zomerse temperaturen heerlijk in de tuin.

De warme klanken begeleiden hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Jullie hoeven even helemaal niets, alleen maar lekker liggen op een matje onder een dekentje. Door de trillingen en geluiden van de diverse instrumenten komen lichaam en geest in een diepe ontspanning.

De huiskamerconcerten worden regelmatig tijdens bijzondere activiteiten gegeven. Denk aan een verjaardag, een zussen-dag of pensionering.

Wil jij een huiskamer klankconcert? Bel/app of mail voor een afspraak. Wil je een programma op maat, met bijvoorbeeld yin yoga, neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken hoe mijn aanbod passend is voor hetgeen jij wilt organiseren.

Contact mij hier

 

PERSONAL YIN & KLANK

 

Yin&klank is een combinatie van yin yoga, klankmassage en reiki. Yin yoga is een rustige en meditatieve yogastijl waarbij je drie tot vijf minuten in een zittende of liggende houding blijft. Je ontspant alle spieren, zodat het bindweefsel ruimte krijgt en verzacht. In reiki wordt Chi of levensenergie doorgegeven met de handen. Het ontspant en stimuleert het zelf- herstellend vermogen van lichaam & geest. De magische klanken van de klankschalen geven een diepe rustgevende ontspanning.

Deze sessie verzorg ik aan huis in je eigen vertrouwde omgeving en is aangepast aan jouw wensen.

€ 80,- *  90 min.

Ga naar de webshop

*Max. 20 kilometer van Harfsen.

Woon je verder weg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

AUDIO – KLANKBAD IN HET ZWEMBAD

 

Een zwembad wat langer leeg staat dan de bedoeling was, bracht mij op een idee..
Hoe tof is het dat ik een klanksessie kon opnemen, op de bodem van het nog lege bad, en de opname hier met jou kan delen.

Tijdens een klankbad komen hoofd en lijf tot rust. Door het aanslaan en aanstrijken van metalen Tibetaanse klankschalen van verschillend formaat ontstaat een bijzonder warm en rustgevend geluid. Een klank meditatie van 18 minuten in het zwembad. Heerlijk om tot rust te komen en fijn voor het slapen gaan. Het audio bestand is aangevuld met sfeerbeelden van het mooie, nog lege Leussinkbad te Laren Gelderland.

€ 9,50

Ga naar de webshop

ONLINE PROGRAMMA VOOR VROUWELIIJKE ONDERNEMERS

 

Altijd maar druk, druk, druk. Een onderneming draaien; je partner en gezin happy houden; sociale contacten onderhouden; de dagen en weken glijden voorbij zonder dat er tijd voor jezelf overblijft.

Het online trainingsprogramma, Van Altijd Druk Naar Ontspannen Ondernemen is voor de, altijd te drukke vrouwelijke ondernemer!

Ben jij de ondernemer die worstelt met de balans tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning?  En wil je nu echt stappen zetten om plezieriger  en energieker te ondernemen? Lees dan hier verder.