Aanbod

PROGRAMMA VOOR VROUWELIIJKE ONDERNEMERS

 

Altijd maar druk, druk, druk. Een onderneming draaien; je partner en gezin happy houden; sociale contacten onderhouden; de dagen en weken glijden voorbij zonder dat er tijd voor jezelf overblijft.

Ik was jaren zo’n ondernemer. Ben jij ook zo’n ondernemer die de hele dag staat te balanceren en alle ballen in de lucht houdt? En zou je niet liever alleen de ballen in de lucht houden die er echt toe doen?

Het online trainingsprogramma, Van Altijd Druk Naar Ontspannen Ondernemen is voor de, altijd te drukke vrouwelijke ondernemer!

Ben jij de ondernemer die worstelt met de balans tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning?  En wil je nu echt stappen zetten om plezieriger  en energieker te ondernemen? Lees dan hier verder.

 

AUDIO – KLANKBAD IN HET ZWEMBAD

 

Een zwembad wat langer leeg staat dan de bedoeling was, bracht mij op een idee..
Hoe tof is het dat ik een klanksessie kon opnemen, op de bodem van het nog lege bad, en de opname hier met jou kan delen.

Tijdens een klankbad komen hoofd en lijf tot rust. Door het aanslaan en aanstrijken van metalen Tibetaanse klankschalen van verschillend formaat ontstaat een bijzonder warm en rustgevend geluid. Een klank meditatie van 18 minuten in het zwembad. Heerlijk om tot rust te komen en fijn voor het slapen gaan. Het audio bestand is aangevuld met sfeerbeelden van het mooie, nog lege Leussinkbad te Laren Gelderland.

€ 9,50

Ga naar de webshop

BLIKOPENER SESSIE

 

 

 

De blikopener sessie is een mooie techniek om je huidige situatie of een vraagstuk in beeld te brengen. Door het opstellen van jouw vraagstuk met poppetjes, miniaturen en dieren in een tafel-zandbak krijg je inzicht in de situatie. De blikopener verruimt je blik, je ziet meer. We bekijken en bespreken wat er in beeld komt. Dan maken we een tweede opstelling met de miniaturen in de zandbak.

Door het beeld in woorden te vatten, kom je als vanzelf tot nieuwe inzichten, een mogelijk doel of een toekomst beeld.

De blikopener creëert inzicht, focus en helderheid. Op een ontspannen en speelse manier werken aan mooie inzichten.

• De duur van de blikopener sessie is 2 tot 2,5 uur
• 1-op-1 coaching sessie

Wil je op een luchtige en speelse manier inzicht krijgen in je mogelijkheden, valkuilen en je kansen?

Boek dan hier je sessie

€ 148,-

Ga naar de webshop

 

KLANK SESSIES

 

 

Klank raakt het hart, zonder woorden. Het ontspant en inspireert. Klank sessies verzorg ik in vele verschillende vormen: in groepsverband en individueel, bij vreugde en verdriet. Op een feestje of als huiskamerconcert in je eigen woonkamer.

Wil jij een klank sessie op maat? Aarzel niet en neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken hoe mijn aanbod passend is voor hetgeen je wilt organiseren.

Contact mij hier

 

PERSONAL YIN & KLANK

 

Yin&klank is een combinatie van yin yoga, klankmassage en reiki. Yin yoga is een rustige en meditatieve yogastijl waarbij je drie tot vijf minuten in een zittende of liggende houding blijft. Je ontspant alle spieren, zodat het bindweefsel ruimte krijgt en verzacht. In reiki wordt Chi of levensenergie doorgegeven met de handen. Het ontspant en stimuleert het zelf- herstellend vermogen van lichaam & geest. De magische klanken van de klankschalen geven een diepe rustgevende ontspanning.

Deze sessie verzorg ik aan huis in je eigen vertrouwde omgeving en is aangepast aan jouw wensen.

€ 80,- *  90 min.

Ga naar de webshop

*Max. 20 kilometer van Harfsen.

Woon je verder weg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

NETWALK VOOR ONDERNEMENDE VROUWEN

 

Bewegen Ontmoeten Inspireren

NetWalk is een combinatie van netwerken en wandelen in de natuur. Ga mee naar buiten en ontmoet andere vrouwelijke ondernemers. Het ontspannende en rustgevende effect van wandelen in de natuur is een mooi startpunt voor netwerken. We wandelen ongeveer 5 km en na afloop is er koffie en thee met wat lekkers.

Met NetWalk zet je echt iets in beweging; verbinden en je netwerk uitbreiden, ruimte voor inspiratie en creatieve ideeën. En dat allemaal in je ‘gewone’ kloffie en op je fijne schoenen.

Datum:

• Vrijdag 21 mei om 13:00 uur

Deelname: 25,-

Waar: in de Gemeente Lochem

Duur: 90 minuten

Aanmelden voor de NetWalk