Retreat
Inspiratie

Een groot cadeau aan mijzelf

Een week geleden was ik op het Reconnect to Soul and Business Retreat in Limburg. En wauw wat was dat geweldig!

Op maandagmiddag reed ik naar Lottum in Limburg voor het retreat. Open en vol verwachting over wat ik allemaal kon verwachten. Bij aankomst eerst de kamer ontdekken en de rest van het prachtige ‘Huys Kaldenbroeck’. Wat een bijzondere plek met een super sfeervolle yoga/meditatiezaal erbij.

Met dit retreat was ik echt een aantal dagen los van de dagelijkse beslommeringen en alle afleiding. Offline om volledig de aandacht naar binnen te brengen.

De stilte opzoeken in o.a. wandelingen, visualisaties en meditaties. Lichaam en geest laten rusten. Loslaten, opladen en genieten van o.a. Qigong sessie en soundhealing. Maar ook van de sharing circles en mooie cacao en vuur ceremonies.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en alle maaltijden en drankjes werden geweldig verzorgd door Evrim van Bio Basis.

Toen ik donderdagavond weer terug reed naar de Achterhoek realiseerde ik mij
hoe speciaal dit retreat was. Hoeveel het mij heeft gedaan. De intense sessies maar zeker ook de ruimte om het te laten landen.

Een van de mooiste inzichten is dat ik nog meer mijn unieke zelf mag zijn en laten zien. Dat juist mijn eigen manier van zijn mijn kracht is, dat geeft een vernieuwd vertrouwen.

Het laat mij maar weer zien, en dat zie ik ook in de coach gesprekken,  hoeveel wij vrouwen doen, en hoe weinig we stil staan. Aandacht naar onszelf brengen. Echt luisteren en voelen hoe het met ons gaat!

Ik ga nog vaker stil staan en rust te pakken. Voelen waarom ik iets doe en voor wie. Zachte aandacht voor mijzelf en dat voelt heel goed. Investeren in mijzelf! 

We hadden prachtig winters weer in Lottum en dat maakte deze dagen extra magisch.

Een dikke pluim voor Chanthal Hagedoorn en Carien van Lankeren-Mertens voor het neerzetten en faciliteren van dit geweldige Retreat 🙏🏼

 

Retreat 3