Vrouwelijke ondernemers

PROGRAMMA VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS

Het online trainingsprogramma, Van Altijd Druk Naar Ontspannen Ondernemen is voor de, altijd te drukke vrouwelijke ondernemer!

Ben jij de ondernemer die worstelt met de balans tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning?  En wil je nu echt stappen zetten om plezieriger  en energieker te ondernemen? Lees dan hier verder.

 

KLANK & MORE

KLANK SESSIES

 

 

Klank raakt het hart, zonder woorden. Het ontspant en inspireert. Klank sessies verzorg ik in vele verschillende vormen: in groepsverband en individueel, bij vreugde en verdriet. Op een feestje of als huiskamerconcert in je eigen woonkamer.

Wil jij een klank sessie op maat? Aarzel niet en neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken hoe mijn aanbod passend is voor hetgeen je wilt organiseren.

Contact mij hier

 

PERSONAL YIN & KLANK

 

Yin&klank is een combinatie van yin yoga, klankmassage en reiki. Yin yoga is een rustige en meditatieve yogastijl waarbij je drie tot vijf minuten in een zittende of liggende houding blijft. Je ontspant alle spieren, zodat het bindweefsel ruimte krijgt en verzacht. In reiki wordt Chi of levensenergie doorgegeven met de handen. Het ontspant en stimuleert het zelf- herstellend vermogen van lichaam & geest. De magische klanken van de klankschalen geven een diepe rustgevende ontspanning.

Deze sessie verzorg ik aan huis in je eigen vertrouwde omgeving en is aangepast aan jouw wensen.

€ 80,- *  90 min.

 

*Max. 20 kilometer van Harfsen. Woon je verder weg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Reserveer hier

 

AUDIO – KLANKBAD IN HET ZWEMBAD

 

Een zwembad wat langer leeg staat dan de bedoeling was, bracht mij op een idee..
Hoe tof is het dat ik een klanksessie kon opnemen, op de bodem van het nog lege bad, en de opname hier met jou kan delen.

Tijdens een klankbad komen hoofd en lijf tot rust. Door het aanslaan en aanstrijken van metalen Tibetaanse klankschalen van verschillend formaat ontstaat een bijzonder warm en rustgevend geluid. Een klank meditatie van 18 minuten in het zwembad. Heerlijk om tot rust te komen en fijn voor het slapen gaan. Het audio bestand is aangevuld met sfeerbeelden van het mooie, nog lege Leussinkbad te Laren Gelderland.

€ 9,50

Bestel het klankbad hier