Soundhealing at Home

SOUNDHEALING @ HOME

 

Een Soundhealing@Home is een klankconcert bij je thuis, met de mensen die je kent. Gewoon in de woonkamer met vriendinnen of familie. Of bij droog weer en zomerse temperaturen heerlijk in de tuin.

De warme klanken begeleiden hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Jullie hoeven even helemaal niets, alleen maar lekker liggen. Door de trillingen en geluiden van de diverse instrumenten komen lichaam en geest in een diepe ontspanning.

Ervaring van een Soundhealing@Home:

Ik heb twee keer een klankschalen sessie met Ruth gedaan. Een keer met mijn verjaardag en later nog een keer met een moeder/dochter uitje. Dat was ook een heel speciale avond met 4 vriendinnen en hun moeders. De meesten wisten niet wat hen te wachten stond, maar Ruth is heel rustig en stelt iedereen op het gemak. En al snel lagen we gezellig onder een dekentje te ontspannen. Echt een aanrader zo’n privé ontspanconcert. ~Anja


De Soundhealing@Home start met een korte uitleg over klank en dan mag je rustig gaan liggen op een matje, in de luie stoel of op de bank.  Ik begin met een korte meditatie in jullie veilige vertrouwde omgeving. Dan sluit je je ogen en laat de geluiden tot je komen. Voel de trilling.

Geniet van de verschillende klankschalen en andere instrumenten en kom helemaal tot rust. Na afloop is er ruimte om te kijken welke instrumenten je voorbij hebt horen komen en kun je de trilling voelen op je lichaam. We sluiten altijd af met een heerlijke verwarmende kop thee.

De Soundhealing sessies worden regelmatig tijdens bijzondere activiteiten gegeven. Denk aan een verjaardag, een zussen-dag of als afsluiting van een [zakelijke]trainings-dag

-> Vul de aanvraag in als je een Soundhealing@Home wilt reserveren of als je een vraag hebt over de mogelijkheden.



Soundhealing@Home
dit veld niet invullen s.v.p.