Lachen Under the Appletree

“Ik heb lang niet zo gelachen” Wanneer heb jij voor het laatst zo gelachen met de tranen over je wangen? Lachyoga is een uniek concept waarbij iedereen zonder reden gaat lachen. Geen grappen of komedie, maar ontspannen lachen. Het lachen wordt tijdens lachyoga gestimuleerd als oefening, waarbij oogcontact en speelsheid leiden tot een aanstekelijke lach. Lachen verhoogt de aanmaak van endorfine in het lichaam. Endorfine wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd, dus lachen maakt je in feite gelukkig.

Lachen en ademen

Lachyoga is een combinatie van lachoefeningen en ademhalingsoefeningen uit de yoga. Je lichaam en hersenen krijgen hierdoor meer zuurstof. Daarom is een lachyoga sessie een uitkomst voor iedereen die wil werken aan gezondheid en meer energie! Het mooie is, volgens dokter Madan Kataria (dé lachgoeroe uit India), dat je hersenen het verschil tussen echt lachen en nep lachen niet merken. Het heeft hetzelfde lichamelijk & psychische effect.

Lachyoga voor iedereen

“Mensen die samen lachen, werken samen” zei John Cleese tijdens zijn bezoek aan een lachclub in Mumbai. Lachen is een enorm goede manier om mensen met elkaar verbonden te laten voelen. Lachyoga verbindt en bouwt teamgeest op. Het geeft een positieve mentale instelling, maakt creatiever en geeft tegelijkertijd energie en ontspanning. Dit alles maakt lachyoga geschikt als uitje met vrienden, een vrijgezellenfeest en zeker als bedrijfsactiviteit voor een positievere werkomgeving. De lachyoga workshops worden op locatie gegeven aan groepen vanaf 8 personen. Mail of bel voor een afspraak