Klank

Klank sessies worden in vele verschillende vormen aangeboden: in groepsverband en individueel, bij vreugde en verdriet. Op een festival, tijdens een bedrijfstraining of als huiskamerconcert in je eigen woonkamer. Op de pagina inspiratie meer over de voordelen van klankschalen. Wil jij een klank sessie op maat? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Klank-lig-concert

Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Al liggend (of zittend) onder een dekentje, nodigen de warme klanken je uit om mee op klankreis te gaan. Ik begeleid je tijdens het klank-lig-concert met klankschalen, een gong, drums, chimes en ratels op een innerlijke reis. Je ervaart niet alleen de klanken van de instrumenten, maar ook de ‘kracht’ van de stilte. Een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je dagelijkse zorgen en beslommeringen. Het klank-lig-concert wordt in groepen gegeven.

Klankmassage

Laat je onderdompelen in een bad van klanken en kom in een heerlijke diepe ontspanning. Tijdens een klankschaal massage worden de klankschalen, dit in tegenstelling tot een klank-lig-concert, op en om het lichaam geplaatst. Bij het aanslaan van de schalen hoor je prachtige klanken en voel je trillingen diep door in het hele lichaam. Zo ontstaat een innerlijke subtiele massage voor alle lichaamscellen. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. Na een klankschaal massage voel je je als herboren en vol nieuwe energie. Klankschaal massages worden 1 op 1 of in duo sessie gegeven.