Aanbod

VAN ALTIJD DRUK NAAR ONTSPANNEN ONDERNEMEN

Het online trainingsprogramma, Van Altijd Druk Naar Ontspannen Ondernemen is voor de, altijd te drukke vrouwelijke ondernemer!

Ben jij de ondernemer die worstelt met de balans tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning?  En wil je nu echt stappen zetten om plezieriger  en energieker te ondernemen? Lees dan hier verder.

 

KLANK & MORE

AUDIO – KLANKBAD IN HET ZWEMBAD

Een zwembad wat langer leeg staat dan de bedoeling was, bracht mij op een idee..
Hoe tof is het dat ik een klanksessie kon opnemen, op de bodem van het nog lege bad, en de opname hier met jou kan delen.

Tijdens een klankbad komen hoofd en lijf tot rust. Door het aanslaan en aanstrijken van metalen Tibetaanse klankschalen van verschillend formaat ontstaat een bijzonder warm en rustgevend geluid. Een klank meditatie van 18 minuten in het zwembad. Heerlijk om tot rust te komen en fijn voor het slapen gaan. Het audio bestand is aangevuld met sfeerbeelden van het mooie, nog lege Leussinkbad te Laren Gelderland.

€ 9,95

Bestel het klankbad hier

KLANK SESSIES AND MORE

Je kunt mij boeken voor klankschaal sessies in vele verschillende vormen: in groepsverband en individueel, bij vreugde en verdriet. Voor een festival, tijdens een bedrijfstraining of als huiskamerconcert in je eigen woonkamer.

Wil jij een klank sessie op maat? Eventueel gecombineerd met yin yoga, oerwandelen of lach yoga. Aarzel niet en neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken hoe mijn aanbod passend is voor hetgeen je wilt organiseren.

Contact mij hier